Home

Dé computerspecialist heeft altijd een oplossing.

Tijdens het opstarten van de computer, voel je dat het niet goed zit. Jouw digitale vriend is plots heel traag, programma’s doen niet wat ze moeten doen en het scherm vertoont nukken. Voor ons team een bekend euvel. “Deze computer is onherroepelijk toe aan een onderhoudsbeurt”, zo is onze ervaring.

Regio-IT richt zich op beveiliging, internet, reparatie, en onderhoud. In de werkplaats zijn we bezig om computers weer aan de praat te krijgen én te houden. De meest voorkomende klachten zijn het gevolg van achterstallig onderhoud en geen juiste virusscanner. De hardware in de computer kan voor problemen zorgen. Een proceskoeler die zich vol stof heeft gezogen. Maar ook de harde schijf van mindere kwaliteit kan de boosdoener zijn. Die zitten vaak in computers die voor stuntprijzen de deur uitgaan.

De smartphone en computer moeten het altijd doen. En o wee als er mankementen zijn. Dan is er paniek. Een computer moet het altijd gewoon doen. En als er een storing is, dan graag zo snel mogelijk een oplossing. Dezelfde dag is niet altijd mogelijk, maar voor alle problemen hebben wij wél altijd een oplossing.

Regio-IT is wars van drempels. Telefonische bereikbaar zonder keuzemenu, geen balie en voor technische vragen mag je de werkplaats binnen lopen.

Adres

Dorpstraat 66
6691 BA Gendt (Gld)
T: +31 481 42 15 10
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie en route